DOK u potrazi za mladim talentima

Drenovački omladinski klub u okviru projekta “Ne cenkanju ljudskim životima” raspisuje konkurs za mlade glumice i glumce povodom realizacije predstave u sklopu spomenutog projekta. Tema predstave kao i celog projekta je trgovina ljudima i eksploatacija.

“Poziv je namenjen svim mladima iz opštine Paraćin ali i okolnih opština. Iskustvo nije neophodno jer nam je fokus na motivisanim i smelim mladim umetnicima ili pak onima koji žele da se po prvi put oprobaju u glumačkim vodama”, kaže Aleksandra Paunović, koordinatorka projekta.

Javni nastup, sticanje novih prijatelja i prijateljica iz okolnih mesta, kao i novih iskustava je nešto na čemu potenciraju mladi iz DOK-a. Predstava koja je planirana za decembar 2022.godine, osim umetničkog dela, zamišljena je i tribina gde će posetiteljke i posetioci moći da diskutuju o ovoj važnoj temi sa glumicama i glumcima, ali i sa ostalim govornicama i govornicima.

Ukoliko si baš TI naš/a nov/a glumac/ica javi nam se u DM, ili nam pošalji mejl na drenovackiomladinskiklub@gmail.com ili nas kontaktiraj na broj 062 179 14 12

⏰ Rok za prijave je do 2.11.2022.