Dođite da se igramo žmurke

ČITAJ MI

E, samo još žmurke nismo igrali, ali hoćemo i to uskoro! Društvene igre udruženja Okular, koje se jednom nedeljno igraju onlajn, takmičarskog su duha, ali se onaj ko gubi nikada ne ljuti. Ne verujete? Dođite na našu Zoom radionicu društvenih igara da proverite. Igramo točak sreće, na slovo na slovo, zanimljive geografije, pogađanje poznatih ličnosti, kviz znanja itd., a često se smejemo dok neko “repuje” stihove tradicionalnih narodnih pesama ili izvodi jogu pred nama. Psst, dešava se da razgovaramo i o tome od koga ste primili poslednji telefonski poziv, kome ste poslali sms pred radionicu i koje sadržine i kada ste slagali (da niko ne zna).

Radionica

“Naše društvene igre namenjene su deci i mladima. Znamo koliko je važno da oni svoje slobodno vreme provedu na kvalitetan način i mi se trudimo da im to omogućimo. Druženje sa decom i mladima je neopisivo. Potrebno je prisustvovati tom događaju da biste razumeli o čemu se radi. Naše radionice su mesto gde se svi zabavljamo, učimo, razlikujemo i upoznajemo. Atmosfera na radionicama društvenih igara je fenomenalna. Takmičarski duh je dosta razvijen kod učesnika. Međutim, pored toga, jako je bitno da napomenem da on njih ne zaslepi i da se međusobno pomažu i cene prave vrednosti.  Ideju za društvene igre dobili smo kada smo razmišljali kako smo mi pre provodili slobodno vreme. Ustanovili smo da su društvene igre super sredstvo za druženje i zabavu.” – kaže realizatorka ove radionice Anica Stamenković.

Jedva čekamo da društvene igre počnu da se realizuju uživo, u Inkluzivnoj kući za decu i mlade ili na nekom lepom mestu u prirodi, a do tada, izvolite, “uđite”, otvoreno je za sve:

📢“Društvene igre” Okular online radionica! 
🥳Zabavi se🎁Osvoji nagradu👋Pozovi ekipu
📱Priključite se klikom na link:
https://us02web.zoom.us/j/5672767942
Meeting ID: 567 276 7942

Nastavak realizacije naših radionica omogućio je ACT institucionalni grant.